Comenzi telefonice la numărul 0721 620 910

10 Carti Fascinante pentru Copii: Recomandari Perfecte pentru Vacanta de Vara

10 Carti Fascinante pentru Copii: Recomandari Perfecte pentru Vacanta de Vara

Vacanța de vară este momentul mult așteptat de toți copiii, un timp de relaxare și distracție, de aventuri și descoperiri. Însă, în mijlocul jocurilor și activităților recreative, lectura poate juca un rol esențial în dezvoltarea lor. Cititul nu doar că oferă o evadare minunată în lumi fantastice și povești captivante, dar contribuie și la menținerea și îmbunătățirea abilităților de citire și învățare. O carte bună poate stimula imaginația, poate îmbogăți vocabularul și poate inspira creativitatea. În plus, lectura poate fi o activitate liniștitoare și relaxantă, ideală pentru după-amiezile calde de vară.

Pentru a încuraja copiii să se îndrăgostească de citit și pentru a le oferi experiențe literare memorabile, am pregătit o listă cu 10 cărți captivante, perfecte pentru vacanța de vară. Aceste titluri nu doar că vor transforma timpul liber într-o aventură de neuitat, dar vor și cultiva dragostea pentru cărți și lectură. Haideți să descoperim împreună aceste comori literare!

 

 1. NU VREAU O carte educativă care vine cu câteva lecții importante pentru copii: răbdarea, dragostea de frate, respectul pentru ceilalți, stima de sine etc. Personaje simpatice, pe care cei mici le vor iubi imediat, iar schimbarea de comportament a copilului va fi vizibilă curând.
   
 2. NU POT Copilul va afla despre lene, superficialitate, neputința fizică, eșecul și frica de acesta, dar mai ales cum să îl transforme pe NU POT în EU POT.
   
 3. NU ȘTIU O carte despre fratele lui Nu vreau și Nu pot, din care cei mici vor învăța despre noțiuni utile, despre cât de important este să îți dorești să descoperi lucruri. Prin intermediul unui personaj ciudat, însă plin de înțelepciune, Titi va învăța că nevoia de informație nu poate să moară vreodată.
   
 4. AM CURAJ! Copiii se tem de fantome, de întuneric, iar unele frici pot apărea ca urmare a folosirii tehnologiei în mod îndelungat. Eroul nostru învață pe pielea lui dar mai întâi devine fricos întocmai unui iepuraș. Copilul va învăța să își învingă fricile alături de eroul cărții.
   
 5. NOCTURN ȘI COPILUL NEASTÂMPĂRAT îți va învăța copilul să aprecieze familia și lucrurile mărunte din viața de zi cu zi. Prin intermediul unui vis, Titi, un copil neastâmpărat experimentează o viață printre străini, cunoaște copii ai străzii și înțelege importanța unor lucruri pe care înainte refuza să le accepte.
   
 6. ÎNVĂȚ DIN GREȘELI este povestea a trei copii nevoiți să suporte consecințele divorțului părinților: o casă nouă într-un oraș nou, o nouă școală și un alt stil de viață departe de luxul cu care erau obișnuiți. Bullying școlar, provocări continue, învățăminte. O carte care ajută copilul să înțeleagă că există oportunități mascate în situații neplăcute.
   
 7. RECUNOȘTINȚA O poveste ce înfățișează patru destine diferite, care ne învață importanța recunoștinței. Limbajul este actual, iar copiii vor trăi intens alături de personaje: își vor învinge frica, vor învăța să aprecieze mai mult ceea ce au, vor dezvolta empatie și vor judeca mai puțin ceea ce văd în jurul lor.
   
 8. GENEROZITATE este cartea care îți învață copilul de ce unii oameni au totul și alții atât de puțin. Este o carte care te învață să apreciezi ceea ce ai, să înțelegi cât de importantă este generozitatea și cum se întoarce în viața ta ceea ce dai. Copilul va înțelege cum trebuie priviți banii, dar mai ales cât de importantă este perseverența în viața noastră.
   
 9. MICUȚA ÎNVINGĂTOARE îți aduce în față un copil de la clasa pregătitoare și înveți de la micuța Andreea cum să nu renunți niciodată atunci când ai un vis arzător. Indiferent de cât efort este nevoie, dacă ești perseverent, se va găsi mereu o soluție să reușești.
   
 10. CEI DOI POLI este o carte extrem de importantă prin ceea ce aduce în fața cititorului. Copiilor li se explică, pe înțelesul lor, cum funcționează legea polarității și cum o pot folosi în favoarea lor. Este o poveste care te învață să gândești, iar cunoștințele îi pregătesc pe copii să obțină rezultate mai bune și să vadă mereu partea pozitivă a lucrurilor.

   

Aceste 10 cărți sunt doar începutul unei aventuri literare care poate transforma vacanța de vară a copiilor într-un tărâm plin de magie și cunoaștere. Fie că sunt pasionați de povești fantastice, mistere captivante sau lecții valoroase de viață, fiecare copil poate găsi ceva pe gustul său în această listă. Încurajându-i să citească, le deschidem porțile către universuri noi și le oferim instrumentele necesare pentru a-și dezvolta imaginația și intelectul.

Lectura în vacanța de vară nu este doar o activitate educativă, ci și una plină de bucurie și descoperire. Așadar, luați o carte, găsiți un colț liniștit și lăsați-vă purtați de paginile pline de aventuri. Vara aceasta poate deveni una de neuitat prin magia cărților. Spor la citit și distracție plăcută!

Povesti educative cu Titi, autor Nicoleta Fotau

Adriana,

cele mai frumoase cărți cumpărate în ultima vreme! Copilul meu le recitește acum. Recomand!
Set de 3 carti motivationale pentru copii, autor Nicoleta Fotau

Dana Lungu,

Superbe! Foarte educative!
Am curaj!, autor Nicoleta Fotau

Am curaj!, autor Nicoleta Fotau

Achizitie verificata

Iana,

Cartea preferată a băiatului meu. A învățat din ea să nu mai fugă de întuneric. V-o recomand!
Generozitate, autor Nicoleta Fotău

Ana,

Am primit această carte într-un pachet. Separat nu m-aș fi gândit să o achiziționez din cauza titlului. M-am gândit că acum pentru a reuși, copiii trebuie să fie mai egoiști, nu generoși. Elena a citit cartea și mi-a dat-o și mie foarte încântată. Vă scriu pentru că am rămas uimită de câtă valoare se ascunde între aceste coperți. N-am știut până acum multe informații din cartea asta. Pur și simplu ne învață cum să privim nenorocirile cu care ne întâlnim și să ne apreciem altfel. Recomand din toată inima tuturor copiilor și părinților!
Set 12 carti educative pentru copii, autor Nicoleta Fotau

Livia Popescu,

Eu știu cărțile de la copiii mei dar acum le-am comandat pentru biblioteca de la clasă. În acest fel vor putea toți elevii să prindă gustul poveștilor cu aceste personaje de excepție. Abia aștept să îi surprind pe piticii mei la începerea anului școlar.
Set 12 carti educative pentru copii, autor Nicoleta Fotau

Simona Cretu,

Noi avem în casă toate cărțile. Le-am achiziționat separat dar ne-au mers la suflet. Sunt foarte diferite de ce am găsit pe piață. Sunt chiar despre ce se întâmplă acum cu copiii. Ceva mai actual nu se putea. Bravo!
Descopera mai multe review-uri

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!