Comenzi telefonice la numărul 0721 620 910

5 carti romance de citit in vacanta

5 carti romance de citit in vacanta

Vacanța nu este completă fără o carte bună. De când a venit căldura, atmosfera este alta în oraș. Parcă avem cu toții un alt chef de a ne manifesta bucuria de a trăi. Și cum ar fi vacanța fără o carte bună?

Pentru că nimic nu se compară cu o lectură plăcută în zile călduroase, în timp ce stai tolănită la umbră cu o băutură rece în față, iată că ți-am pregătit o listă cu 5 cărți care merită devorate în vara lui 2023. Vrem ca tu să mergi la sigur atunci când faci alegerea și să nu pierzi vremea căutând printre oferte și opțiuni.

Îți voi prezenta o listă cu cărți testate. Crede-mă că sunt povești care merită toți banii.

 

  1. Dama de pică, autor Cătălina Pană (Un stil care te cucerește de la prima filă și nu ai nevoie să citești mai mult pentru a ști că ai de-a face cu o carte bună. O fată simplă, de la țară, care pleacă în căutarea unui viitor mai bun și se confruntă cu situații care te vor face să treci prin tot felul de stări. Autoironia dă un farmec aparte poveștii și vor fi multe momente în care parcă ești convinsă că acțiunea merge într-o direcție, dar te șochează cu decizii de neînțeles. Traumele trecutului își spun cuvântul și te vei trezi simțind parcă presiunea viciului, a golului sufletesc, te vei întrista, vei lăcrima și vei zâmbi deopotrivă, spunând la final: Dumnezeule, ce autoare nebună, dar minunată!

  2. Captivi între dragoste și război, Jurnal din Kiev, autor Delia Mitroi (O poveste extrem de captivantă care te va trece de la o stare la alta și îți va înfrumuseța vacanța. Deși aparent n-ai vrea să citești în vacanță despre atrocitățile războiului, stilul autoarei te va face să te răzgândești. Suspans, pasiune interzisă și atâtea întâmplări șocante, care te așteaptă să te îndrăgostești de personaje autentice).

  3. Sunwine, vinul dragostei, autor Corina Lupu (Deși inițial ai impresia că te-ai trezit într-un scenariu clasic în care doi foști iubiți se lasă despărțiți de părinți și ajung față în față după ani și ani, autoarea îți prezintă un personaj controversat care îți dă bătaie de cap. Martina nu este o persoană obișnuită, ci una a cărei minte nu o poți înțelege. Ea este genul care încurcă lucrurile și creează probleme celorlalți, apoi regretă. Creându-și singură o traumă aflând frânturi din trecutul bunicului ei, fata are o poftă de răzbunare care o împiedică să-și trăiască dragostea. Un roman cu personaje demne de admirat pe care ai vrea să le iei ca model și... Martina. Autoarea chiar știe cum să creeze o poveste demnă de scenariu de film. )

  4. Chemarea sângelui, autor Olga Menai ( Isabella- o mamă puternică, dar cu un trecut greu încercat. Catrina- o fetiță de 11 ani cu o boală gravă de inimă, în așteptarea unui transplant. Din momentul în care ai deschis cartea și ai început să citești, autoarea te introduce într-o lume în care bucuria momentului este cea mai importantă. Poți avea o situație financiară bună, dar în absența sănătății și a liniștei, poți doar să lupți și să mai zâmbești o secundă. Dragostea ivită de unde nu te aștepți, secrete cutremurătoare, emoție, pasiune, totul într-un stil accesibil tuturor, care te cucerește rapid prin simplitate și pozitivism.)

  5. Legile nescrise ale vieții, autor Delia Moretti (Atenția îi este furată de peisaj și Daria greșește strada. S-ar fi putut întoarce, dar ea decide să exploreze necunoscutul și astfel ajunge să înceapă o viață nouă la care nici nu se gândea. O poveste care te cucerește de la primul paragraf și conține toate ingredientele de care ai nevoie pentru a petrece timp liber de calitate: personaje vulcanice, trăiri intense și pasaje pline de înțelepciune.)

Indiferent de alegerea pe care o veți face, veți călători alături de personaje și veți trăi la maxim.

Recomandările nu reprezintă un top, ordinea este aleatorie. Mi-am propus să vă recomand 5 titluri, deși toată secțiunea vă va captiva cu siguranță.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!