Comenzi telefonice la numărul 0721 620 910

5 carti educative care iti invata copilul cum sa gandeasca

5 carti educative care iti invata copilul cum sa gandeasca
Cu zecile de activități și opțiuni de divertisment disponibile în era digitală, pare din ce în ce mai dificil să atragi atenția copiilor către lectură și să le insufli dragostea pentru cărți captivante și educative.

Ce-ar fi dacă ți-am spune că există și cărți atât de captivante, încât copilul tău nu va mai dori să le lase din mână? Îți recomandăm azi 5 titluri care au ajuns deja preferatele multor copii și, pe care dacă le alegi, nu vei da greș:


1. Învăț din greșeli este povestea a trei copii nevoiți să suporte consecințele divorțului părinților: o casă nouă într-un oraș nou, o nouă școală și un alt stil de viață departe de luxul cu care erau obișnuiți. Bullying școlar, provocări continue, învățăminte. O carte care ajută copilul să înțeleagă că există oportunități mascate în situații neplăcute.

2. Micuța învingătoare îți aduce în față un copil de la clasa pregătitoare și înveți de la micuța Andreea cum să nu renunți niciodată atunci când ai un vis arzător. Indiferent de cât efort este nevoie, dacă ești perseverent, se va găsi mereu o soluție să reușești.

3. Generozitate este cartea care îți învață copilul de ce unii oameni au totul și alții atât de puțin. Este o carte care te învață să apreciezi ceea ce ai, să înțelegi cât de importantă este generozitatea și cum se întoarce în viața ta ceea ce dai. Copilul va înțelege cum trebuie priviți banii, dar mai ales cât de importantă este perseverența în viața noastră.

4. Nocturn și copilul neastâmpărat îți va învăța copilul să aprecieze familia și lucrurile mărunte din viața de zi cu zi. Prin intermediul unui vis, Titi, un copil neastâmpărat experimentează o viață printre străini, cunoaște copii ai străzii și înțelege importanța unor lucruri pe care înainte refuza să le accepte.

5. Cei doi poli este o carte nou apărută, însă extrem de importantă prin ceea ce aduce în fața cititorului. Copiilor li se explică, pe înțelesul lor, cum funcționează legea polarității și cum o pot folosi în favoarea lor. Este o poveste care te învață să gândești, iar cunoștințele îi pregătesc pe copii să obțină rezultate mai bune și să vadă mereu partea pozitivă a lucrurilor.


Indiferent ce titlu vei alege pentru copilul tău, suntem siguri că nu vei da greș. Cel mic va iubi personajele și va citi din plăcere.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!