Comenzi telefonice la numărul 0721 620 910

De ce un tablou din lemn masiv e un cadou perfect

De ce un tablou din lemn masiv e un cadou perfect

Lemnul este pretențios și are de fiecare dată imperfecțiuni. Dacă știi să te împrietenești cu el, poate transforma o poză într-o amintire de suflet.

Patina timpului va transforma cu siguranță acest cadou într-un obiect iubit. Peste ani și ani, acest moment va fi o amintire, dar fototransferul pe lemn îl va transforma într-un cadou de suflet.

Întregul proces de realizare este manual: găsirea bucății de lemn potrivite, tăiere, șlefuire, întrepătrunderea imaginii cu lemnul, alegerea culorilor care înfrumusețează și accentuează detaliile. Lemnul este protejat cu un lac special, pentru ca timpul să nu îl deterioreze. Se poate opta pentru ramă cu coajă sau pentru sculptare și colorare. Indiferent de varianta pe care o alegi, timpul nu va interveni negativ asupra tabloului datorită felului în care a fost tratat.

Chiar dacă este folosită aceeași imagine, nu vor exista două tablouri identice. Lemnul are propria textură și astfel fiecare tablou va avea propria identitate. Chiar dacă se vor folosi bucăți de lemn aproape identice, produsul final nu va fi același în proporție de 100%.

De ce să optezi pentru un tablou pe lemn masiv?

  • pentru că e unicat
  • orice este personalizat, este mai apreciat
  • se lucrează cu atenție la detalii, iar ceea ce este lucrat cu migală valorează mai mult
  • demonstrezi din start IMPLICARE, întrucât nu alegi un obiect doar pentru că trebuie să oferi un cadou
  • destinatarul se va simți special
  • lemnul își păstrează farmecul peste ani și ani

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!