Comenzi telefonice la numărul 0721 620 910

Maruntila si Bancnotila, autor Roxana Bucur

59,00 RON
Set POVESTE + carte de colorat

Ții în mână cheia către o aventură magică și educativă pentru copiii tăi!
Explorează "Maruntila si Bancnotila" - o carte de povești despre educație financiară care îi va captiva pe copii și îi va învăța abilități valoroase despre gestionarea banilor și economisire. Prin intermediul personajelor pline de viață și a întâmplărilor fascinante, cei mici vor învăța cu entuziasm importanța administrării finanțelor și a investițiilor. Această poveste îi inspiră să devină viitori experți financiari.
Achiziționează acum "Maruntila si Bancnotila" și deschide calea către un viitor financiar strălucit pentru copiii tăi!
Stoc epuizat
Cod Produs: C139 Ai nevoie de ajutor? 0721620910
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)
 • Blog

Povestea de educație financiară: ”Mărunțilă și Bancnoțilă” reprezintă un instrument educativ valoros pentru copiii de vârsta preșcolară și școlară mică (3-12 ani). Iată câteva beneficii punctuale ale poveștii:

 1. Învățare prin divertisment: Prin povestea captivantă și personajele pline de viață, copiii învață concepte financiare complexe într-un mod distractiv și ușor de înțeles.
 2. Dezvoltarea vocabularului financiar: Povestea introduce copiilor termeni financiari și îi ajută să își extindă vocabularul, creând o bază solidă pentru înțelegerea ulterioară a noțiunilor financiare.
 3. Înțelegerea valorii banilor: Copiii învață despre valoarea banilor, economisire și despre cum să facă alegeri financiare înțelepte încă de la o vârstă fragedă.
 4. Cultivarea abilităților de gestionare a banilor: Prin personaje care economisesc sau învață să facă bugete, copiii sunt încurajați să dezvolte abilități de gestionare a banilor care îi vor ajuta pe termen lung.
 5. Dezvoltarea spiritului antreprenorial: Poveștile pot inspira copiii să gândească creativ și să exploreze idei de afaceri, stimulându-le spiritul antreprenorial.
 6. Conștientizarea nevoilor și dorințelor: Poveștile evidențiază diferența dintre nevoi și dorințe, ajutându-i pe copii să facă alegeri financiare mai responsabile.
 7. Dezvoltarea abilităților sociale și emoționale: Poveștile tratează adesea subiecte legate de prietenie, încredere și colaborare, contribuind la dezvoltarea abilităților sociale și emoționale ale copiilor.
 8. Înțelegerea consecințelor financiare: Prin poveste, copiii pot observa consecințele deciziilor financiare și învață să ia decizii mai raționale și informate.
 9. Stimularea imaginației și creativității: Povestea de educație financiară încurajează copiii să-și folosească imaginația și creativitatea pentru a găsi soluții la probleme financiare.
 10. Pregătirea pentru viitor: Copiii sunt pregătiți să înțeleagă mai bine lumea financiară și să devină adulți responsabili și independenți din punct de vedere financiar.

În concluzie, povestea de educație financiară pentru copii: ”Mărunțilă și Bancnoțilă” aduce numeroase beneficii copiilor de vârsta preșcolară și școlară mică, contribuind la dezvoltarea lor armonioasă și la formarea unor baze solide pentru gestionarea banilor în viitor.

Ilustrații: Doriana Mărășoiu
Nr. pagini 64
Format A4

Autor: Roxana Bucur

Vârstă: 8-10, 4-6, 10-12, 6-8

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!