Comenzi telefonice la numărul 0721 620 910

Evaluarea auzului fonematic, autor Laura Hardalau

55,00 RON

Evaluarea auzului fonematic este un instrument logopedic modern cu dublă aplicație.

Se poate utiliza atât pentru evaluarea auzului fonematic (album logopedic pentru evaluarea auzului fonematic în cazul a 10 sunete perechi în poziție inițială, mediană și finală) cât și pentru dezvoltarea auzului fonematic cu ajutorul a 30 de jocuri logopedice și a listelor cu cuvinte paronime.

Stoc epuizat
Cod Produs: C70 Ai nevoie de ajutor? 0721620910
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Datorită formei de calendar de birou al acestui material logopedic, evaluarea auzului fonematic se va face sub o formă distractivă, plăcută atât pentru logoped cât și pentru copil.

Albumul logopedic conține imagini pentru evaluarea auzului fonematic în cazul următoarelor perechi de sunete/grup de sunete (în poziție inițială, mediană și finală): P-B, T-D, T-C, L-R, S-T, S-Z, S-Ţ, S-Ş, Ţ-CE, C-G

Dimensiuni: 21×10,5 cm, pagini din carton de 250 gr

 Pentru depistarea eventualelor dificultăți de identificare a sunetelor, i se va cere copilului să răspundă la întrebările propuse pentru fiecare imagine. Intrebările sunt orientative, fiecare logoped urmând să le adapteze în funcție de copilul căruia îi face evaluarea.
Jocurile pentru dezvoltarea auzului fonematic sunt dinamice, invitând copilul și logopedul/părintele la mișcare și bună-dispoziție.

Exemplu de joc logopedic în Evaluarea auzului fonematic:

S-Z în poziție inițială

Joc logopedic 16:
Pe oglindă se vor desena cu carioca două flori mari fără tulpină, iar în mijlocul lor se vor scrie literele de tipar S şi Z. Pe palmă copilului se va desena o albină. I se va cere copilului să pună palmă/albina pe floarea cu sunetul pe care-l va auzi. I se vor spune pe rând copilului sunetele S şi Z, iar apoi se vor introduce aceste sunete în silabe, cuvinte simple şi cuvinte complexe.

Listă cuvinte paronime:

ser-zer,
sac-zac,
seu-zeu,
sare-zare,
slot-zlot,
spor-zbor,
sale-zale,
sărit-zărit,
seamă-zeamă,
sorele-zorele

Autor: Laura Hardalau

Vârstă: 4-6, 6-8

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!